Kidagakash Fans Unite

Where Kida fans worldwide can come together!
It is currently Fri Dec 15, 2017 12:56 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: "Suspected attack site"
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 12:44 pm 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Mon Jun 12, 2006 1:50 pm
Posts: 287
Location: Oregon
My domain got hacked and a small obfuscated script was put on one of my pages that made Firefox block it. I fixed the code, changed passwords, got rid of the script that I think might have caused the security vulnerability, and have submitted the site for re-review so that this should stop in a few days. If you use Firefox, you probably can't access KFU. But don't worry, this only affected my domain, the forum is safe and none of our information or posts have been damaged. Sorry about the downtime! :(

_________________
Image
N-S.net | Atlantis | A:TLE Fanlisting | Kida FL


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 7:14 pm 
Outsider
Outsider
User avatar

Joined: Tue Aug 04, 2009 5:51 pm
Posts: 31
Location: Sacramento, CA
Oh MAN. D: Yeah I can't even navigate the site with Firefox anymore (I could when I posted before if I clicked something to clear the warning every time). That freaking sucks. I hope all is well soon.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 8:43 pm 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Mon Jun 12, 2006 1:50 pm
Posts: 287
Location: Oregon
I know! It was so annoying yesterday when I discovered it, I wanted to back up my databases just in case and I couldn't get into the PHP My Admin because it was blocked, it was like three different frames all saying, "MALWARE!! PANIC!!! OH NOEEESSSS!!" and even if I pressed "ignore," it wouldn't work.

If you go into Tools > Options > Security and de-select "tell me if the site I'm visiting is a suspected attack site," you can view the site in Firefox. I understand if you (or anyone else on here) don't feel comfortable doing that in case of problems with other sites, though. I did it on my computer until this is fixed because I need to be able to access my own site.

The thing that sucks is that it was just ONE little code on ONE page that caused all this trouble! My Google review is still pending and they said that because of the way Firefox caches its data, it could take a few more days before everything loads properly, even though the malware problem has been fixed. :x

_________________
Image
N-S.net | Atlantis | A:TLE Fanlisting | Kida FL


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 1:41 pm 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Mon Jun 12, 2006 1:50 pm
Posts: 287
Location: Oregon
The site is fixed, so anyone with Firefox can view it now with the security options turned on YAAAAAAAAAYYYYY!!!!! *throws party* :dance:

_________________
Image
N-S.net | Atlantis | A:TLE Fanlisting | Kida FL


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 2:30 pm 
Outsider
Outsider

Joined: Wed Mar 11, 2009 2:43 pm
Posts: 18
nice.

I was wandering what was going on.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 3:58 pm 
Outsider
Outsider
User avatar

Joined: Tue Aug 04, 2009 5:51 pm
Posts: 31
Location: Sacramento, CA
Oh already! Yay! :glomp:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 3:12 pm 
Royalty
Royalty

Joined: Mon Jun 12, 2006 6:42 pm
Posts: 529
w/ firefox u can still view the site if the "attacked thing" comes up and blocks the page.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 04, 2009 10:53 am 
Palace Guard
Palace Guard
User avatar

Joined: Sun Sep 16, 2007 12:13 pm
Posts: 210
Location: Russia, Moscow Region, Balashiha
opera views OK. And Firefox too... seems like.
Thats strange that on our forum falls too many of attacks...

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:56 pm 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Mon Jun 12, 2006 1:50 pm
Posts: 287
Location: Oregon
It's not the forum specifically, it's just my domain. There are just worms out there that infect private domains. :x

_________________
Image
N-S.net | Atlantis | A:TLE Fanlisting | Kida FL


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 9:33 pm 
Outsider
Outsider
User avatar

Joined: Tue Aug 04, 2009 5:51 pm
Posts: 31
Location: Sacramento, CA
It's happened again. :(


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 12:51 pm 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Mon Jun 12, 2006 1:50 pm
Posts: 287
Location: Oregon
It should be fixed now, is it? I caught it quicker this time. I think I found the source of the problem this time, too (for REAL this time!!), so it shouldn't happen again.

_________________
Image
N-S.net | Atlantis | A:TLE Fanlisting | Kida FL


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 1:54 pm 
Outsider
Outsider
User avatar

Joined: Tue Aug 04, 2009 5:51 pm
Posts: 31
Location: Sacramento, CA
Yes, its fixed.

I'm sorry this has been happening to you. :(


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group